İbrahim Demir Düğünü

Dün akşam Esenler Dörtyol da İbrahim Demir ağabeyimizin düğününe iştirak ettik.Medrese öğrencimiz Ömer kardeşimizin Kurani Kerim Tilavetinden sonra Allah rızası için maddi menfaat gözetmeden programdan programa koşan Vatan Kaside Grubumuz ise kasidelerini söylediler.Programın sunumunu Dernek Başkanımız Coşkun Şahinin yaptığı düğünde İlahiyatcı -Hıdır Kartal Hocamız nasihatlarda bulundu.Esenler Bayburtlular dernek başkanı Fuat Saka bey,Çankırılılar derneği ve Esenler dernekler Federasyon başkanınında hazır bulunduğu düğün ikramlarla ve duayla sona erdi.Allâh bu kardeşlerimizi bahtiyar eylesin.