Misyonumuz

• Vatanına milletine ve kültürüne bağlı nitelikli birey, nitelikli kurum, nitelikli toplum inşasına faydalı olabilmek.
• Toplumun eğitim konusundaki bilgi ve bilinç seviyesini yükseltmeyi, kalıcı bir hassasiyet oluşturmayı, şahsiyetli, inançlı, düşünceleri ve duyguları uyum içinde olan insanlar yetiştirmek.
• Eksikliğini her alanda hissettiğimiz ilim adamlarının yetişmesine bir platform ve sağlam bir altyapı oluşturmak.
• Değişik alanlarda çalışmalarını sürdüren ilim adamlarımızın buluşabilmesi, çalışmalarını ortak bir çatı altında yürütmeleri, bu ilim adamlarının bilgi-birikimlerini en güzel şekilde arkadan gelen takipçilerine aktarmaları için bir yapı oluşturmak.

Vizyonumuz

• Katılımcılara, ilmi/akademik çalışmalar için rehberlik ederek, ilmi çalışmalar için asgari/temel bilgi birikimini kazandırmak,
• Temel ahlaki ilkeleri karakter haline getirmiş, ahlak ve kişiliğine güven duyulan, çağın şartlarını kavramış, mücadeleci özgüven sahibi, ufku açık, ilimli,eğitimli,azimli, işinin ehli, nitelikli bireylerden oluşan bir topluluk oluşturmak.
• Toplumda birleştirici ve yapıcı roller üslenen, çığır açabilecek ve öncülük yapabilecek bir cemiyet.
• Maddi yönden zayıf ve yetersiz olan halkımıza ayni ve nakdi yardımlar yaparak yüzlerini güldürmek.
• Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp insana yakışır bir onurla ayakları üzerinde durmalarına yardımcı olup onlara yol göstermek.

Değerlerimiz

Toplumun her kesiminden insanımızı ayırt etmeden hepsini kucaklayıp “ORTAK DOĞRULARDA” buluşmayı gerçekleştirmek ortak değerimizdir.

UNUTMAYIN Kİ, BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.
Biz; “BİRLİKTE VE DOĞRULAR İLE GÜÇLÜYÜZ.”