Vatan İlmi Araştırmalar Derneği olarak Zeytinburnu belediyesi meclis üyesi Bitlisli Mehmet Şirin ve Burcu kardeşimizin düğününe Av.Rıdvan Aslan ile iştirak ettik.

Programa Dünya Kur'an okuma birincisinin tilavetiyle başlandı. Ravda kaside grubumuz güzel kasideleriyle eşlik ettiler. Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın beyin kıydığı nikahın ardından kısa bir sohbet ve duamız oldu. Ardından takıyla program sona erdi.
Programda emeği geçen başta Rıdvan Aslan abimize, Ravda kaside grubuna, Kurani kerim tilaveti için Ahmet kardeşime ve diğer emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul eylesin.