Yöre ve İl Derneklerimiz Ziyareti

Dün gece sahurda Esenler dörtyol Anadolu sokağında yöre ve il derneklerimizi ziyaret ederek kendilerine yapmış olduğumuz çalışmalardan oluşan bir set hediye ettik.Elhamdullah Mardin,Rumeliler,Trakyalılar,Tükva,Esenler gençlik merkezi,Aşkı Sadıklar derneği,Kayseri,Malatya,Sivas,Amasya,Rize,Sinop,Bayburt,Erzurum,Çankırı,Ordu,Panel Yayınları ve diğer derneklerimizle müslüman müslümanın kardeşidir şiarı altında mübarek Ramadan ayını ihya etmeye çalıştık.
Katkılarından dolayı Tevfik Göksu beye ekibine dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum.Özellikle Anadolu sokağının mimarı Başkan Danışmanı Mehmet Kaya abimize de çok teşekkür ediyorum.