Vatan Başakşehir Temsilciliğimiz Duâlarla Açıldı.

Vatan İlmi Araştırmalar derneği olarak Başakşehir’de bulunan temsilciliğimizin yeni taşındığı yeri bugün saat 14.30’da dualarla ve ikramlarla açtık.Açılışımıza gerek katılımlarıyla gerekse mesajlarıyla birçok sevenimiz iştirak etti.Program Vatan başakşehir başkanı Ömer Akanın hoşgeldiniz konuşmasıyla başladı.Ardından Vatan derneği başkanı Coşkun Şahin birlik beraberlik kardeşlik şuuru içersinde hareket ederek bu yeni yerin bütün Müslümanlara hayırlı olmasını temenni etti.Ardından İlahiyatcı Yazar Hıdır Kartal hocaefendinin duasıyla ve bu derneğinin bütün Müslümanlara hayırlar getirmesini dileyerek Vatan başakşehir temsilciliği katılımcıların da güzel temennileriyle açıldı.

Açılışa ;Vatan İlmi Araştırmalar Derneği başkanı Coşkun Şahin,Vatan İlmi Araştırmalar derneği yönetim kurulu üyelerimiz,Başakşehir temsilcilik başkanı Ömer Akan,Sultangazi Temsilciliği başkanı Halil Yaman, Vatan Kaside Grubu,İlahiyatcı-Yazar Hıdır Kartal,Başakşehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Fatih Yıldırım,Ravda derneği başkanı Davut Ökten ve yönetim bütün yönetim kurulu,Eğitimci Mehmet Ali Akan,İşadamı Nurullah Akan,Dünya Seyyidler Cemiyeti başkanı Hüseyin Zerraki,Vahdet vakfı İstanbul şube başkanı Mustafa Tuna,İmam Azam Vakfı başkanı,İstanbul sanayı odası meclis üyesi ve Alkoy mutfak eşyaları Mecit Şahin, Yeminli Mali Müşavir Adem Sümer,Kazım Karabekir imam hatip ortaokulu müdürü Selim Deder,Öğretmenler Kemal Aksel,Hasan Ulaş,Safir gold Mehmet Günal bey ve ailesi,Popi lüks plastik Yakup Çırak bey,Çatalca Ak partı teşkilatından İshak Şukla,Melodi Ticaret Ahmet Yeşilyurt ve değerli halkımız iştirak etti.

Ayrıca aşırı yoğunluklarından dolayı açılışa katılamayıp bizleri tebrik eden Ak parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk bey,Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu bey,Açılış için Allah rızası Lokma Tatlısı dağıtan Parite Ahmet Tüysüz bey,Halka baklava ikramında bulunan Tepebağ Hizmet vakfı başkanı Mehmet AY,Kuru pasta ikramında bulunan Asıltat yönetim kurulu başkanı Ramazan Coşkun,Esenler Mardinliler derneği Başkanı Avukat Rıdvan Aslan ve başkan yardımcısı Halil Özel ,Esenler Bayburtlular derneği başkanı Fuat Saka ,Emekli Vaiz ve İmam Halit Sevimli ve adını zikredemediğimiz bir çok değerli büyüğümüzün,sivil toplum kuruluşlarımızın ve halkımızın güzel temennileri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.
Açılışta emeği geçen bütün kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.Rabbimiz hayırlarını kabul buyursun.