Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi

Vatan İlmi Araştırmalar derneği olarak Esenler'de 60 ülkeden 192 sivil toplum kuruluşu ve üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları zirvesine iştirak ettik.

Bu büyük organizasyonu gerçekleştiren başta Esenler belediye başkanımız sayın Mehmet Tevfik Göksu beye,Şehir düşünce merkezi başkanı Hasan Taşcı beye ve ekibini tebrik ediyoruz.

Yurtdışından ve yurtiçinden gelen sivil toplum kuruluşlarıyla da sıcak bir ortam oluşmasına sebeb olan buluşmanın hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.