Tepebağ vakfı ve Vatan derneği

Tepebağ vakfı ve Vatan derneği olarak Edirne'de Tügvanın yaptığı yaz kampına gönderdiğimiz medrese talebelerimiz hem derslerine devam edip bilgilerini artırıyorlar hemde çeşitli aktivitelerle kampın tadını çıkarttılar.

Buradan emeği geçen başta Tügva'ya ve Abdullah hoca ,Recep hoca ve diğer eğitmen kardeşlerimize çok teşekkür ederim.

Elhamdulillâh Fatih'in nesli geliyor.Gençliğimize önderimiz,baştacımız,gönüllerimizin sultanı,en çok sevilen Muhammed aleyhisselamı ve çizdiği istikameti öğretirsek yeniden dünyada adaleti dağıtacağımıza inanıyorum.

Yürü!hala ne diye oyunda oynaştasın
Fatih'in Istanbulu feth ettiği yaştasın.