Suriyeli Öğrencilerimiz Arasında Eğitici Yarışma

Derneğimizde eğitim gören Suriyeli öğrenciler arasından
başarılı olan 12 öğrencimiz arasında hocaları tarafından geniş kapsamlı bir eğitici yarışma yapıldı.
1.2.3. olan talebelere hayırsever kardeşlerimizin vesilesiyle para ve kırtasiye yardımı yapıldı.
Yarışma öğrencilerden birisinin Kuran-i Kerim Tilavetiyle başlayıp kasidelerle devam etti.
Bu güzel öğrencileri yetiştiren onlara Ehlisünnet inancını öğreten hocalarına ve ailelerine çok teşekkür ediyoruz.
Allâh vatanımıza milletimize müslümanlara hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini nasip eylesin.