Sultangazi Temsilciliğimizde İlk Ders

Vatan derneği Sultangazi temsilciliğimizde ilk dersi İlahiyatcı Yazar Hıdır Kartal hocaefendi verdi.Farzi ayn din ilminin öneminden bahsettiği sohbet çok faydalı geçti.Katkılarından dolayı babam Temel Şahine,Adem Şahine ve sohbet yerini sohbetler için bağışlayan Şahin abime,Maddi manevi desteklerini esirgemeyen Çetin ve Fatma şahine kardeşlerime,Talha Semize,Sorumlu hocamız Halil yamana ve eşi Meryeme,Mahmut Demirele,Bülent Tunca,Ahmet Buğdaya,Osman ve Orhan Sarısoya,Şemseddin candemir ve Ayşe Candemire,çok teşekkür ederim.Yine bayan kolları başkanı çiğdem şahine,Nesrin Şahin,ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Bu merkezde şuan sadece oturacak süngerlerimiz ve tabelalarımız eksik.Hayır sahiblerine duyrulur.