Marmara Mardinliler Dernek Daveti

Vatan İlmi Araştırmalar derneği olarak Marmara Mardinliler derneğinin düzenlemiş olduğu programa katıldık.Dernek başkanımız Coşkun Şahin,yönetim kurulumuz,Vatan Kaside grubumuz,Kurani Kerim tilaveti için Abdullah hocamız ve sohbetlerinden istifade ettiğimiz her zaman bize destek olan İlahiyatcı-Yazar Hıdır Kartal hocaefendi katıldı.

Programın tertip edilmesi,sunumunu Av.Rıdvan Aslan tarafından yapıldı.Program Abdullah Kartal'ın Kurani kerim tilavetiyle başladı.Daha sonra Mardinli âkil adamlardan olan Hıdır Kartal hocaefendinin kısa sohbeti oldu.Ardindan dernek başkanları konuştular.Sonra Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksü,İlçe Başkanı Gökhan Taran ve bakan Mehdi Eker konuşmalarını yaptılar.Programa birçok yerden milletvekili,bürokrat ,aşiret başkanları, meclis üyeleri ve halkımız katıldılar.

Birlik ,beraberlik kardeşlik mesajlarının verildiği programda Vatan Kaside Grubu arapça,kürtçe,türkçe olarak söylemiş oldukları kasidelerle izleyicilerden büyük beğeni aldılar.
Programda derneğimize büyük ilgi gösteren,programın baş mimarı sevgili Avukat Rıdvan Aslan'a,Marmara Mardinliler derneğine,sivil toplum kuruluşlarına,aşiret başkanlarına,Esenler Belediyesine,Av.Gökhan Taran'a,Gençlik kolları başkanı Ahmet Kılıç'a çok teşekkür ediyoruz.

Rabbimiz ülkemiz için,Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, birlik ,beraberlik,kardeşlik duygularının pekişmesi için çaba sarfeden kullarından eylesin.Bizleri fitneden,fesaddan,ayrılıktan,bölünüp parçalanmaktan muhafaza eylesin.