Kudus Müslümanlarındır. Tek hak,ilahi ve semavi din olan İslâm dininin şehri olan Kudus kıyamete kadar müslümanların şehri olarak kalacaktır.Esaret altındaki bumübarek toprakları elbet birgün Ömer Bin Hattablar,Selahaddin Eyyubiler,Sultan Abdulhamitler çıkıp orayı ihya edecektir.

Bütün bu canlar hak için atsa,olurmuydu hiç esir Mescidi Aksa

Mitinge onbinlerce müslüman akın etti.Bizde Vatan derneği olarak iştirak ettik. Küçükçekmece Belediye başkanı Temel Karadeniz'e ve bütün kardeşlerime teşekkür ediyoruz.

Rabbimiz müslümanların beraberliğini daim eylesin. Bütün İslâm aleminin Ramadan ayını tebrik ederiz.