Genç İrade Derneğinin İftar Yemeği

Bu akşam Genç İrade Derneğinin iftar yemeğine davetliydik.Davete derneğimizi temsilen Dernek başkanımız Coşkun Şahin,İlahiyatcı Hıdır Kartal,Eğitimci Abdullah kartal,Ömer Akan ve Vatan Kaside grubu katıldı.Millet vekilimiz Metin Külünk beyinde katıldı iftar programı müslümanları birlik beraberliğini kardeşliğini pekiştirme adına çok faydalı geçti.Rabbimiz Vatanımızı milletimizi kafirlerin zalimlerin münafıkların fitnelerinden korusun.Programa davetlerinden dolayı Genç İrade derneği başkanımıza ve Gökhun Özgüventürk kardeşimize çok teşekkür ediyoruz.