Esenler iftar programında buluştu

Esenler iftar programında buluştu.
Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden Azat olan mübarek ayda bu akşam Vatan İlmi Araştırmalar Derneği olarak düzenlediğimiz iftar programına ilgi büyüktü. Esenler Halil İbrahim Vakfında düzenlenen program Adem Sümer'in sunumu ile kasideler eşliğinde başladı. Ardından İlahiyatçı, Yazar Hıdır Kartal Hoca Efendinin sohbeti ve Hafız Ali Kara'nın Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ezan okuması ile oruçlar açıldı. iftar sonrası Dernek Başkanımız Sayın Coşkun Şahin Bey’in konuşması ile iftar programımız sona erdi. iftar programında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Allah vatanımızın birliğini, dirliğini ve beraberliğini bozmasın. İftara katılım gösteren İlahiyatçı ve yazar Dr. Hıdır Yeşilyurt, İlahiyatçı ve yazar Hıdır Kartal, Ak Parti Kapaklı yönetim üyesi İshak Şukla, Kaymakamlıktan Mehmet Saldıran, Yozgatlılar Derneği Bsk. Yardımcısı, Ak parti Gençlik Kolları Başkan yrd. Erdal Kutlu, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Bsk. Yrd. Halil Özel, Doç. Dr: Hakan taştan, Esenler Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gokhan Esenyel, Esenler Ak Parti İlçe Başkan Yrd. Gökhan Özdemir, Esenler Bld. Kadın Aile ve GenÇlik Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, İlim yayma Cemiyeti Başkanı Sebahattin Beye katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.