Esenler iftar programında buluştu.

Vatan İlmi Araştırmalar Derneğinin Esenler Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği iftar programına ilgi büyüktü. Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkında düzenlenen program Kerem Can Yazır'ın sunumu ile kasideler eşliğinde başladı. Ardından Vatan İlmi Araştırmalar Dernek Başkanımız Sayın Coşkun Şahin Bey’in konuşması ve İlahiyatçı, Yazar Hıdır Kartal Hoca Efendinin sohbeti ile devam etti. Sohbetin ardından 2014 ve 2015 dünya Kuran'ı Kerim'i güzel okuma yarışması birincisi Dr. Muhammed Recep'in Kuran-ı Kerim Tilaveti ile oruçlar açıldı. İftar programına katılım gösteren Esenler Belediye Başkanı Danışmanı Mehmet Kaya Bey’e, Esenler Kadın Aile Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Bolat Bey'e, Esenler Mardinliler Derneği Başkanı ve Esenler Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Rıdvan Aslan Bey'e, Esenler ak parti ilçe başkan yardımcısına, Bayrampaşa Ak Parti ilçe Başkan yardımcısı Eren Eyüpoğlu'na, Esenler Mhp ilçe Başkanı suat Yılmaz Bey'e, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Turgay Özer Bey'e, Esenler Tugva İlçe Başkanı Abdullâh Demirayak'a, Vakıflar Genel Müdürlüğünden İlhan Bey'e, Tepebağ Hizmet Vakfı Başkanı Mehmet Ay ve Yönetimine, Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Abdulbaki Yeşilmen ve Başkan yardımcısı Cemal Çınar'a, Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Ayşe makyaj'a, Esenler Rumeliler Derneği Başkanı Ekrem Beşkardeş'e, Çankırılılar Derneğine, Erzurumlular Derneğine, Esenler Sivaslılar Derneğine, Esenler Tuna Meslek lisesi Müdürü ve öğretmenlerine, Hayırsever İşadamı Mehmet Aydın Bey'e,Tümkiad Başkan Yardımcısı Kerem Can Yazır, Zafer karakulak'a öğrencilere ve Esenler Belediye Başkanı Sayın Tevfik Göksu ve ekibine programa katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Rabbimiz vatanımızın birliğini dirliğini ve beraberliğini bozmasın.