Esenler Kent Konseyi Toplantısı

Vatan ilmi araştırmalar derneği olarak Kültür Sanat Komisyonunda olduğumuz Esenler Kent Konseyi toplantısına iştirak ettik.Toplantımızın ana konusu "Uyuşturucuyla mücadele"Konuyla alakalı sunum yapan Norkotikten Mehmet beye çok teşekkür ediyorum.

Kent konseyi başkanımız Ömer beyede ayrıca teşekkür ederim.

Rabbimiz vatanımızı,gençliğimizi kötü alışkanlıklardan içkiden,esrardan,kokainden,eroinden,bonzaiden muhafaza eylesin.
Çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor.Onları başta Allahın farz kıldığı dini konuları öğretmeli,iman,ahlak,eğitim vb konularda onları yetiştirmeli,kötü alışkanlıklardan korunması için toplum olarak mücadele etmemiz gerekmektedir.