Çiğdem Şahin - Kutlu Doğum

Vatan İlmi Araştırmalar Derneği Kadın Kolları Peygamberimizin kutlu doğumunu coşkuyla kutladı. Vatan Derneği Kadın Kolları başkanı Çiğdem Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayan programa Meryem Gülak Közen hocamız Kur'an-i Kerim tilaveti ve Türkçe mevlidi şerif ile devam ederek dinleyenleri mest etti. Vatan Bayan Kaside Grubu Peygamberimizle alakalı kasideler söyleyerek kulakların pasını sildi. Zaman zaman kasidelerle coşan misafirler Sema hocamızın sohbetiyle gözyaşlarına hakim olamadı.

Programın sonunda 10 tane hediye çekilişi yapıldı ve program dua ile son buldu. Annelerin rahatça programa odaklanabilmesi için görevli hanım kardeşlerimiz çocuklara ayrılmış ayrı bir bölümde özel olarak onlarla ilgilendi ve küçük kardeslerimize Mescid-i Nebevi ve Kâbe-i Muazzama boyama yarışması yaptırdılar.

Yapılan yarışma sonucunda 10 küçük kardeşimize hediye verildi.