Dün gece iftardan sonra yine standımızı bir çok kişi ziyaret etti.Bayburt Milletvekili Prof.Şahap Kavcıoğlu,Esenler Bayburtlular derneği başkanı Fuat Saka,Esenler belediye başkan danışmanı anadolu sokağının mimarı Mehmet Kaya bey,Esenler ilçe başkan yardımcısı,Esenler Engelliler derneği ve Mihmandar engelli gençler derneği başkanı Necmeddin bey,Esenler Mardinliler derneği başkanı ve yardımcısı Rıdvan Aslan ve Halil Özel,Ravda derneği başkanı Davut Ökten,Çeşitli okullardan öğretmen,müdür yardımcıları,öğenciler ve halkımız ziyaret etti.