İstanbul'un Fethi'nin 566. yılında

İstanbul'un Fethi'nin 566. yılı Esenler'de coşku içinde kutlandı. Dünya Birincisi Hafız Ahmet Kalmuk'un Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan program Vatan İlmi Araştırmalar Derneği ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı ilahiyatçı, eğitimci Coşkun Şahin Beyin selamlama konuşması, Vatan Kaside ve Mevlidhan Grubunun Kasideleri ile devam etti. Ardından Belediye Başkanımız Sayın M. Tevfik Göksu Beyin Esenler halkına hitabından sonra İlahiyatçı, yazar Hıdır Kartal Hocanın günün anlam ve önemini belirten konuşması ve dualar eşliğinde programımız son buldu.