İsrâ ve Mi'rac Sultangazi

Mi'rac Kandili münasebetiyle Vatan İlmi Araştırmalar Derneği Sultangazi Temsilciliği olarak düzenlediğimiz İsrâ ve Mi'rac programı yoğun ilgi gördü. Ahmet Kalmuk'un Kur'an- Kerim tilaveti ve Mevlid'i Şerif'i ile başlayan program Vatan Kaside grubunun kasideleri ile sürdü. Dernek Başkanımız Coşkun Şahin Bey'in konuşması ile devam eden program İlahiyatçı, yazar Hıdır Kartal Hoca efendinin günün anlam ve önemine binaen konuşması, Sultangazi Temsilcimiz Halil Yaman'ın Temsilciliğimizin faaliyetlerinden bahseden konuşması ve İlahiyatçı, yazar Dr. Hıdır Yeşilyurt Hocanın duası ile son buldu. Program sonunda Akasya yayıncılık'tan çekiliş ile kitap seti hediyeleri dağıtıldı.

Programa Ravda Derneği Başkanı Davut Ökten, Tepebağ Hizmet Vakfı Başkanı Sayın Mehmet Ay, İlahiyatçı, yazar Dr. Hıdır Yeşilyurt, İlahiyatçı, yazar Hıdır Kartal, Surur Turizm'in Sahibi Çetin Şahin, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Mütevelli Heyetinden Adem Sümer, İlahiyatçı Murat Algül, Erdal Özcan ve Erdal Özcan Spor Kulübü öğrencilerine katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.