Yaz Kursu Kapanış Programı

Vatan İlmi Araştırmalar Derneği olarak Hedefimiz Vatanına, milletine, bayrağına, dinine sadık. Anne, babasına hizmetkar, ahlaklı, ceddini bilen ve seven bir nesil yetiştirmektir. Bu doğrultuda 26 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında Esenler, Başakşehir, Sultangazi, ve Büyükçekmece'de düzenlediğimiz Yaz Kursularımızın Kapanış programını İstanbul Ticaret Odası İmam Hatip Lisesinde icra ettik. Programımızda öğrencilerimiz kurs süresince öğrendikleri ilmi bilgileri konuklara ve ailelerine aktardılar. Programımız öğrencilerimizin sertifikalarını ve hediyelerini alması ile son buldu.
Kapanış programımıza teşriflerinden ötürü İlahiyatçı, Yazar Hıdır Kartal, Dernek Başkanımız Coşkun Şahin, Esenler Mardinliler Derneği Başkanı aynı zamanda Esenler Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Av. Rıdvan Arslan, Esenler Mardinliler Derneği Başkan Yardımcısı Halil Özel ve Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Turgay Güler'e çok teşekkür ederiz.