Sultangazi Mevlid-i Nebî Programı

Vatan İlmî Araştırmalar Derneği / Sultangazi Temsilciği olarak ortaklaşa Mevlid-i Nebî Programı münasebetiyle düzenlediğimiz "Ya Muhammed! Kurtuluş senin yolundadır!" sloganıyla ifa ettiğimiz programımız Dünya Kur'ân-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Ahmet KALMUK Kur'ân-ı Kerim tilaveti, Vatan Kaside Grubu'nun kasideleri ve Mevlid-i Şerif okuması ile başladı. Daha sonra Dernek Başkanımız Coşkun Şahin'in konuşması ve Lübnan Seyyidler Cemiyeti Başkanı Dr. Cemil HALİM Hocaefendi - Hıdır KARTAL Hocaefendi'nin sohbetleri ile devam etti. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Bilim ve Kültür Merkezi'ni hınca hınç dolduran misafirlerimize daha sonra slayt gösterisi ve yapıldı ve daha sonra programımız Hıdır KARTAL Hocaefendinin duasıyla sona erdi. Program sonunda Mehmet AY Beylerin sponsorluğunda 1 kişi çekiliş ile umre seyahati kazandı.

Kendilerini şimdiden hayırlı yolculuklar dileriz... Bizler Vatan İlmî Araştırmalar Derneği ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı olarak Allâh Resûlünü çok seviyoruz.
Efendimize duyduğumuz aşkı ve özlemi hergün yapsak yeridir...