Esenlerde bulunan Seyyidler eşrafından Seyyid Hacı Abdulhakim efendinin taziyesine Vatan derneği olarak iştirak edip Kuran okuyup sohbet yaptık.Allah rahmet eylesin,mekânı Cennet olsun.

Mehmet Saldıran ve Hikmet Kartal abilerimizin akrabası olan bu zata Allahtan rahmet,ailelerine sabru cemil dileriz.Mekanı firdevsi âla olsun.

Taziyede tanıştığımız Dünya Seýidler ve Şerifler Kültür araştırma derneği genel Başkanı,Nakibul Eşraf uzmanı Seyyid Hüseyin Ağaçkıranla yaptığımız sohbette Peygamber efendimizin mübarek soyunun gençlere öğretilmesi ve ehlibeytinin öneminin toplumumuza anlatılması gerektiği ve ehlisünnet vel cemaat itikadının yanı sevadı azamın ehemniyetle beyan edilmesi İmam Ebu Hanife,İmam Şafii,İmam Malik İmam Ahmed Bin Hanbel İmam Eşari İmam Maturidi çizgisinin korunması gerektiği üzere mülahazalar yapıp sözbirliğine vardık.

Allâh müslümanların birliğini,dirliğini,kardeşliğini daim eylesin.