Paylaşmanın Tam Vakti.

Kıymetli Müslümanlar!
Ramadan ayı yaklaşmakta, Vatan İlmi Araştırmalar Derneği olarak;
Manevi dinamiklerimizi öğrenip, amel edip öğreten nesillerin yetişmesinde katkıda bulunmak, bu yoldaki öğrencilerimize, yardım etmek ve ihtiyaç sahibi fakir müslümanlara verilmek üzere; Fitre, Fidye, Zekat, Kumanya(Yardım Kolisi), Bağış, Adak, akika kurbanları gibi Ramadan Yardımlarınızı ulaştırmak için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Ayrıca Esenler, Başakşehir, Sultangazi, Küçükçekmece ve diğer dernek merkezlerimizde haftanın belli günlerinde ölmüşlerimizin ruhu için, fakir öğrenciler ve müslümanlar için yemek verilmekte ve Ramadanda iftarlar düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu hayırlı amele ortak olmak için sizleride bu hayır kapısına davet ediyoruz.

Rabbimiz yapacağınız hayır ve ibadetlerinizi kabul eylesin. Âmin.

İrtibat No:

www.vatandernegi.com