Kur'an kursumuzun dönem sonu kapanış programını icra ettik.

Büyükçekmecede bulunan eski usul Osmanlı medrese tarzında eğitim veren Kur'an kursumuzun dönem sonu kapanış programını icra ettik. Sarf, Nahv, Kur'an-ı Kerim, Hafızlık ve daha birçok ilmi öğrenmekte olan öğrencilerimizin yaptıkları sunum çok güzeldi. Arapçayı kısa sürede ögrenmiş olmaları da bizleri çok mutlu etti.

Medresede emeği geçen Dernek Başkanımız Coşkun Şahin'e, Mehmet Ay Hocamıza, Hıdır Kartal Hocamıza, Abdullah Kartal Hocamıza, İbrahim Özer, Mahmut Günal, Abdulgani Hocamıza, Recep Badam ve diğer emeği geçenlere çok teşekkür ederim.