İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, Vatan İlmi Araştırmalar Derneği Sultangazi Temsilciliğimizin öğrencilerine yönelik İstanbul Kültür gezintisi çok eğlenceli ve güzel bir havada gerçekleşti.

Vatan İlmi Araştırmalar Derneği Öğrencileri olarak düzenlenen gezide Topkapı Panorama 1453 Fetih Müzesi ile başlayan gezimiz, Yerebatan Sarnıcı'nın O yüzyıllardır ayakta duran zengin fokusu'nu ziyaret ile devam ederek birçok güzelliğe şahit olup, Osmanlı'mızdan bize yadigar birçok eserimizin bir mimarlık harikası olarak ele alınıp tasarlandığı O görkemli yapıtların küçültülmüş örneklerini de Minia türk'te gezip görerek tarihsel bilgimize zenginlik kattık.Ceddimizin yadigarlarını ve İstanbulun güzelliklerini doyasıya yaşayan öğrencilerimiz güzel bir ortamda yapılan ikramlarla adeta mest oldu.

Bu gezi programın da emeği geçen başta Halil Yaman hoca'ya,Meryem Yaman hocaya,Talha Semiz kardeşe ve öğrenci kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.Ayrıca gezi için bize imkanlarını sunan başta Belediye Başkanımız Dr.Kadir TOPBAŞ bey'e,Halkla ilişkiler Müdürü Atakan YILMAZ Bey'e,Kurum ve Stk biriminden Çetin Bey'e,Mustafa Bozkurt bey'e,Aslı hanıma ve Gökhun Özgüventürk bey’e ,Erdal Özcan spor kulubu sahibi Erdal Özcan beye Vatan İlmi Araştırmalar derneği adına çok teşekkür ederiz.

Rabbimiz gençliğimizi en güzel şekilde yetiştirebilmeyi bizlere nasip eylesin.Unutmayalım ki;biz hep birlikte ortak doğrularla güçlüyüz.