Fethin 566. yılı Kapaklı’da kutlandı
İstanbul’un Fethi ve Fetih Haftası, Kapaklı Belediyesi ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı iş birliğiyle Eski Belediye Meydanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kur’an’ı-ı Kerim tilavetiyle başlayan, mehteran takımının gösterileri ve Fatih ilahi ve kaside dinletileriyle süren programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Coşkun Şahin, ilahiyatçı-araştırmacı yazar Hıdır Kartal, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MEHTER TAKIMI VE KASİDE GRUBU SAHNE ALDI
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kutlama programı Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mehteran takımının gösterisi ile devam etti. Ardından Fatih kaside grubu sahne aldı.
Program sonunda Meezab turizm sponsorluğunda Umre çekişi yapıldı.