Yeni kurulan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfının tanıtım yemeği dün gerçekleşti. Biz de Vatan İlmi Araştırmalar Derneği olarak hem Dernek Başkanımız hem de yeni kurulan Vakfın Başkanlığını üstlenen Coşkun Şahin beyi tebrik eder. Hayırlara vesile olmasını temennin ederiz.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı tanıtım yemeği gönülleri buluşturdu.

Geçtiğimiz aylarda açılan Fatih Sultan Mehmet Vakfı Esenler Kültür Merkezi’nde (EKM) sivil toplum kuruluşları, esnaf, zanaatkâr, eğitim kurumları ve hayırseverlere yönelik bir tanıtım yemeği düzenlendi.