Esenler iftar programında buluştu.
Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden Azat olan mübarek ayda Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Dr. Mimar Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi Davet Salonunda düzenlediği iftar programına ilgi büyüktü.

İftar programı Kerem Can Yazır'ın sunumu ile kasideler eşliğinde başladı. Ardından Vakıf Başkanımız Sayın Coşkun Şahin Bey’in konuşması ve İlahiyatçı, Yazar Hıdır Kartal Hoca Efendinin sohbeti ile devam etti. Sohbetin ardından Ali Kara'nın Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ezan okuması ile oruçlar açıldı.

Biz de Vatan İlmi Araştırmalar Derneği olarak hem Dernek Başkanımız hem de Vakfın Başkanlığını üstlenen Coşkun Şahin Beyi tebrik eder. Hayırlara vesile olmasını temennin ederiz.