Değerli Kardeşlerimiz!

Derneğimiz, halkımızın yoğun istek ve ihtiyaçlarından dolayı gönüllü birlikteliğin sonucunda halkımıza ve vatanımıza hizmet etmek için kurulmuştur. Vatan dedik çünkü bizler vatanımızı çok seviyoruz.İlmi Araştırmalar dedik çünkü öncelikle ilmin öğretilmesi ve öğrenilmesinin en öncelikli konu olduğuna inandık. Vizyon ve Misyon olarak ülke kalkınmasındaki dinamiklerin içerisinde bulunmayı arzulayan bir gönüllü birliktelik hareketiyiz.

Toplumumuzun eğitimde bilgi ve bilinç seviyesini yükseltmeye gayret ediyoruz. İnançlı, ilimli ve ahlaklı bireyler yetişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz.Sizlerinde bildiği gibi geçmişte ecdadımızın yapılanmasında önemli bir mihenk taşı olan vakıflar ve dernekler içinde bulundukları toplumu hem maddi hemde manevi açıdan yüzyıllarca refah seviyesinde tutmuşlardır.

Bizlerde ecdadımızı örnek alarak inançlı,ilimli,ahlaklı ve güçlü bir toplum inşa etmek,inancımızın bizlere öğrettiği sevgi ve kardeşliği yaymak için çalışmaktayız.Hiçbir menfaat karşılık gözetmeksizin,sadece Allâh rızâsı için sizlerin hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.Sizlerde,bizlere destek olun ve hep beraber,birlik ve beraberlik içersinde bu güzel Ülkemizi geçmişte ecdadımızın ulaştırdığı muhasır medeniyet çizgisine ulaştıralım.

İşte bu yola sevdalı, bu yola gönül vermiş, her birinin gönlü hizmet için yanan, zoru zor olarak görmeyen ve azimkâr kişiliği olan kıymetli dernek kurucu üyelerimiz ile birlikte sizleride aramızda görmekten ve bu şerefli yolda birlikte yürümekten onur duyarız . UNUTMAYIN Kİ, BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.
Biz; “BİRLİKTE VE DOĞRULAR İLE GÜÇLÜYÜZ.”