Başakşehir Mevlid-i Nebî Programı

Vatan İlmî Araştırmalar Derneği Başakşehir Temsilciği olarak Mevlid-i Nebî Programı münasebetiyle düzenlediğimiz "Ya Muhammed! Kurtuluş senin yolundadır!" sloganıyla ifa ettiğimiz programımız Peygamber Efendimizin hürmetine lokma dağıtımı ile başlayıp; Dünya Kur'ân-ı Kerim birincisi Ahmet KALMUK Hoca ile Kur'ân-ı Kerim tilaveti, Vatan Kaside Grubu'nun kasideleri, Mevlid-i Şerif okuması, Dernek Başkanımız Coşkun ŞAHİN'in konuşması, Lübnan Seyyidler Cemiyeti Başkanı Şeyh Seyyid Cemil HALİM Hocaefendi'nin ve Hıdır KARTAL Hocaefendi'nin sohbetleri, Mert ATEŞ kardeşimizin şiir dinletisi, kitap çekilişi, Hıdır KARTAL Hocaefendi'nin duası ve kitap setleri hediyeleri ile sona erdi. Program sonunda hayırsever Mardinli bir iş adamı Akasya Yayıncılık'ın Aile Kitap Seti çekilişine sponsor olarak 50 kitap seti hediye etti ve çekiliş ile sahiplerine takdim edildi. Salon çıkışında Şeyh Seyyid Cemil HALİM Hocaefendi'nin getirdiği Peygamber Efendimiz'in Sakal-ı Şerif'i ziyaretçiler tarafından teberrük edildi. Bizler Vatan İlmî Araştırmalar Derneği olarak Allâh Resûlünü çok seviyoruz. Efendimize duyduğumuz aşkı ve özlemi her gün yapsak yeridir.