Başakşehir Mevlid-i Nebi Programı

BAŞAKŞEHİR MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

Vatan İlmi Araştırmalar Derneği olarak 25 Kasım 2018 Pazar saat 16.00'da Başakşehir Mehmet Emin Saraç İmam Hatip lisesi Konferans salonunda Mevlid-i Nebi programı yaptık.Programa İlahiyatçı Yazar Hıdır Kartal, başkanımız Coşkun Şahin, Başakşehir Vatan Temsilciliği başkanı Ömer Akan, İlahiyatçı Hüseyin Bektaş, Esenler Ak parti ilçe Başkan Yardımcı Av. Rıdvan Aslan, Esenler Ak parti İlçe Başkan Yardımcı Esad Kara, İ.T.O Meclis Üyesi Zafer karakulak, Fatih Sultan Mehmet Vakfı mütevelli heyeti Mehmet Aydın, Dünya Seyyidler Derneği Başkanı Hüseyin Zerraki, Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selim Deder, Dünya Kuran okuma birincisi Muhammed Recep, Dünya Kuran okuma Birincisi Ahmet Tolga Ahmet Kalmuk, Ravda Derneği Başkanı Davut Ökten ve yönetimi, My Home Maçka Adem Şahin,Yeminli mali müşavir Adem Sümer, Hamidiye su Adem Şen, Melodi ticaret Ahmet Yeşilyurt, Akasya yayınevi,Yüksek Matematikci Halef Ökten ve kalbi peygamberimizin özlemiyle dolu olan halkımız iştirak etti.

Programda Kuran-ı Kerim tilaveti, Mevlid, Kasideler, salavatlar, şiir, Hıdır Kartal hocaefendinin sohbeti ve slayt sunumu yapıldı.Programda Alim Turizm tarafından bir kişi çekiliş yapılarak Umreye gitme hakkı kazandı.

Programın yapılmasında emeği geçen Başakşehir belediyesine ve kültür müdürü Mahmut beye,Lokma tatlısı dağıtan hayırseverlerimize ve Emeği geçen Vatan derneğinin çok kıymetli gönül erlerine çok teşekkür ediyoruz. Rabbimiz bu hayırlı ameli kabul ve makbul eylesin.
Peygamber efendimiz tüm zamanların hidayet nurudur.